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You're invited: Japan 2022 with Mark Bitterman (me!) & Modern Adventure

 by Mark Bitterman

私と一緒に日本を旅しませんか?
もう何年も前から、皆さんと一緒に冒険を企画したいと思っていましたが、ついに実現することになりました。私がこれまでに訪れた場所の中でも、日本は「The Meadow」を愛する人たちと一緒に冒険したい場所のトップに位置しています。もう1年以上もボトルネックになっていたのですから、これ以上ないタイミングです。この旅は非常にクレイジーなものになるでしょうから、ぜひ真剣に参加を検討してください。

2022年5月20日から26日まで、モダンアドベンチャー社と一緒に、日本の沖縄と京都で6泊7日の料理の冒険をしてみませんか。私たちは、塩を収穫する古代の伝統と儀式を味わい、沖縄の亜熱帯の美しさ、ユニークな文化、豊かな気候を探索し、侘寂の哲学を受け入れ、小さくて謙虚なものの中に美を見出すでしょう。そしてもちろん、私たちは味わいます。たくさんね。

知らなかったかもしれませんが、これを読んでいるあなたは、私のVIPリストに載っています。あなたはこの地球上で「The Meadow」を本当に「理解」しているほんの一握りの人の一人であり、それゆえに、この旅に一緒に参加してもらいたい人のリストのトップなのです。ご用意できたのは10名様分です。

コードMEADOW250を使ってご予約いただいた先着6名様には、250ドルの割引をいたします。期限は2021年5月31日までです。下のリンクをクリックすると、毎日の旅程など、旅の詳細が表示されます。

一緒に旅をしましょう!(詳細はUSブログよりご確認ください)

--マーク


マークと日本?3つの理由...

京都、日本
日本の古都の美しさは、一瞬一瞬に感じられます。
一歩一歩の積み重ねが、あなたを今に繋ぐ儚い贈り物。足元に広がるミネラル豊富な紺碧の海、抹茶色の川沿いに建つ寺院、霧に包まれた森、山頂での瞑想。陶磁器、酒、大豆など、日本のシンプルなものに対する不朽の芸術について、地元の名人から学びます。陶芸、酒、大豆、そして最も古代的で純粋な要素である塩。日本は、他のどの国よりも、息を吸い、目を凝らし、深く感じようとする人に報いてくれる国なのです。

日本の塩田
日本人は、世界のどの文化よりも塩と密接な関係を持っています。
このツアーでは、日本の有名な製塩所である「屋我地製塩所」や沖縄の「浜比嘉製塩所」を見学し、塩の製造の舞台裏を知ることができます。さらに、塩に関する本を4冊書き、そのうちの1冊でジェームズ・ビアード賞を受賞した人物と一緒に行くことができます。

日本の路地裏
一生かけて味わうことのできる、日本の世界をひそかに垣間見ることができます。
もしあなたが、アートやデザイン、自然界が好きで、塩やその作り方に興味があり、味が好きなら、この旅はあなたのためのものです。私たちは、古代の儀式や何世代にもわたる職人たちに驚かされます。沖縄と京都の特徴を探り、手のひらにのせた1つの塩の結晶がいかに世界で最も啓発的なものであるかを発見します。

驚きの1週間をお楽しみください。地元の食品市場を訪れ、沖縄の地酒である泡盛などの地元の味覚を味わい、中城城、比叡山、有名な製塩工場、小さな農村などを訪問します。そしてもちろん、目に入るものすべてを味わい、日本が提供するすべての「うまさ」を探求していきます。

The Meadow(US)HPより

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You're invited: Japan 2022 with Mark Bitterman (me!) & Modern Adventure

  •  by Mark Bitterman
  • May 13, 2021 
  •  3 min read

 

You're invited! Travel to Japan with me!

I've wanted to organize an adventure with you for years now, and we're finally making it happen. Of all the places I’ve been over the years, Japan is at the top of the list of places I’d love to explore with lovers of The Meadow. How could the timing be better, since we've been bottled up for going on a year now. This trip is going to be insane, and I hope you will seriously consider coming.

Join me May 20-26, 2022 with Modern Adventure on a 6 night / 7 day culinary adventure to Okinawa and Kyoto, Japan. We'll savor the ancient traditions and rituals of harvesting salt, explore the subtropical beauty, unique culture and rich climate of Okinawa, embrace the philosophy of wabi-sabi, and find beauty in the small and humble. And of course, we'll eat. A lot! 

I bet you didn't know this, but if you're reading this, you're on my VIP list. You're one of the small handful of people on this planet that truly "gets" The Meadow, and therefore are top on my list of people I'd like to invite to take this trip with me. We have just 10 spaces available.

The first 6 people to book and use code MEADOW250 will receive $250 off! Expires May 31, 2021. Click the link below for full trip details with daily itineraries and more. 

Let's travel together (click here to learn more)!

--Mark

 

Flower strand 

Japan with Mark? 3 reasons why...

 

Kyoto, Japan

You feel Japan's ancient beauty in each fleeting moment.

Each step has been a transient gift connecting you to the present. The azure, mineral-rich sea foaming at your feet, tiered temples alongside a matcha-colored river, misty forests and mountaintop meditations. You’re learning from local masters as you go—all about Japan’s enduring art of the simplest things: ceramics, sake, soy. And salt, at its most ancient, pure and elemental. Japan, like no place, rewards those willing to breathe in, look close and feel deeply.

Salt Farm in Japan

The Japanese are the most interconnected with salt of any culture in the world.

We'll tour famed Japanese salt factories, like the Yagaji Mars Salt Factory and the Hamahiga Salt Factory in Okinawa, and get an unparalleled behind-the-scenes view of salt production, starting with its harvesting from the crystalline waters right outside to its place at the dinner table. Plus, you'll be going there with this fella who's written 4 books on salt (what?!) and won a James Beard award for one of them.

Alleyway in Japan

We’ll get a secret glimpse into the world of Japan that we can savor for the rest of our lives.

If you're passionate about art and design, and the natural world in all its glory, and interested in salt and how its made, and love flavor, this trip is for you. We’ll be awestruck by ancient rituals and generations of artisans. We’ll explore what makes Okinawa and Kyoto so profoundly unique and uncover how a single salt crystal held in the palm of your hand can be the most enlightening thing in the world.

Prepare yourself for a week of wonder. We'll visit local food markets, taste local delicacies like awamori, the national drink of Okinawa, visit Nakagusuku Castle, Mount Hiei, famed salt factories, tiny farming villages, and more. And of course, along the way we'll taste everything in sight, exploring all the umami Japan has to offer.