MEDIA & NEWS

Introducing... our new spices!

 by Mark Bitterman

The Meadowのスパイスの世界へようこそ!


なぜスパイスなのか?スパイスにはストーリーがあります。すべての物語には意味があります。すべての意味には、あなたとあなたを取り巻く世界との間の親密さのかけらが閉じ込められています。 スパイスを "つながり "として理解することで、私たちはより愛情を持って料理を作り、より深く共有し、より貪欲に味を楽しむことができるのです。

The Meadowの新しいスパイスシリーズの特徴は、「つながり」を重視していることです。私たちが調達するスパイスは、単に味が素晴らしいだけではなく、私たちにとって意味のあるものです。 すべてのスパイスには物語があります。個人的な関係、環境への配慮、異国での冒険、そして新鮮な素材を自分の手で粉砕することで家中に広がる香りの喜びが織り込まれているのです。

そして、新鮮な素材を自分たちの手で粉砕することで、香りが家中に広がる喜び。 私のことですね。 私たちは終わりを意識してスタートします。 自分の家に持ち込んで、重いすり鉢と乳棒で挽いて、料理に取り入れて、愛する人たちと一緒に楽しみたいものは何ですか?

オーガニックのハーブやスパイスを愛用しているのは、農薬が問題になっているからだけではありません(黒コショウ、バジル、オレガノ、ナツメグ、パプリカ、タイムを対象にした最近の調査では、11種類のマイコトキシン、134種類の農薬、4種類の重金属が検出されました1)。

私たちは、経済とコミュニティに誠実さと帰属意識をもたらすために考え、働き、生活している小規模生産者、独立した輸入業者、中小企業を支援します(スパイスと季節は、2026年までに228億7000万ドルに達すると予想されていますが、価格は規制されておらず、代わりにますます集約された一握りの世界的な大企業によって決定されています2)。

私たちは、人と地球と利益を一緒に考えてこそ、経済的な公平性を高めることができるという信念を貫いています(例えばベトナムでは、シナモン、ターメリック、スターアニス、ブラックペッパー、カルダモンの持続的な取引により、農家の年間収入が14.5%増加しました2)。

私たちは長年にわたり、料理に風味と美しさをもたらし、食卓に食べ物や人、自然とのより深いつながりをもたらすクラフトソルトを求めて、大地と海を探索してきました。 その過程で、私たちはスパイスの生産者や商人と出会いました。 私はこれらの発見を常に自分の家に持ち込んできましたが、親愛なるお客様にはごくまれにしかお見せしていませんでした。 お見せする時間がっやってきました。

--マーク

注:日本のThe Meadowには、未入荷となっております。

The Meadow(US)HPより

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by Mark Bitterman
May 21, 2021
2 min read

Welcome to The Meadow’s world of spices!

Why spices? Behind every spice is a story. Within every story is a meaning. Locked up in every meaning is a sliver of intimacy between you and the surrounding world. When we understand spice this way, as connection, we cook food more lovingly, share more deeply, and enjoy flavor more lustily.

The hallmark of The Meadow’s new and growing family of spices is our fixation on connection. We source spices that don’t just taste spectacularly good, they are meaningful to us. Every spice is a story, a tapestry woven of personal relationships, environmental stewardship, exotic adventure, and the joy of fragrances filling the home as we pulverize fresh ingredients with our own hands.

Wow, who knew that I would take that last sentence down a path that ended with "pulverizing.” Me, I guess! We start with the end in mind. What do you want to bring into your home, grind in a heavy mortar and pestle, incorporate into your meal, and enjoy with people you love?

We love organic herbs and spices, not just because pesticides are a plague (a recent study of black pepper, basil, oregano, nutmeg, paprika, and thyme found the presence of 11 mycotoxins, 134 pesticides, and 4 heavy metals1).

We support the small growers, independent importers, and small businesses that think, work, and live to bring integrity and belonging to our economies and communities (spice and seasons is expected to reach $22.87 Billion by 2026, yet prices are unregulated, dictated instead by an increasingly consolidated handful of global powerhouses.2)

We defend the belief that only when people, planet, and profit are considered together can we see increased economic equity (in Vietnam, for example, sustainable cinnamon, turmeric, star anise, black pepper and cardamom trade has helped farmers realize a 14.5% increase in annual income2).

For many years now we’ve scoured the earth and the sea in search of craft salts that bring flavor and beauty to your food and a deeper connection to food, people, and nature to your table. Along the way, we’ve met our share spice growers and merchants. While I’ve always brought these discoveries into my own home, I’ve only shared them with you, my dear customers, on rare occasions. Well, it’s high time we did!

--Mark